4 εποχές

Η ιστορία μας

Το Μικρό Μανάβικο του Νίκου Κανελλάκη ξεκίνησε να λειτουργεί το 1983 στο κέντρο της Αθήνας, σε μία λαϊκή γειτονιά της Ακαδημίας Πλάτωνος πουλώντας φρέσκα λαχανικά και φρούτα από μικρούς παραγωγούς. Σιγά σιγά, στα προϊόντα προς πώληση προστέθηκαν και άλλα είδη που συμπληρώνουν τη μεσογειακή διατροφή όπως ξηροί καρποί, ελαιόλαδο και ελιές, φρέσκα χειροποίητα ζυμαρικά, παξιμάδια, καρυκεύματα και μπαχαρικά τα οποία έδωσαν στο μικρό μανάβικο το χαρακτήρα μικρού παντοπωλείου με καλούδια για τον πελάτη του και στις Τέσσερις Εποχές του χρόνου.

Μετά από 35 χρόνια, με αγάπη για το μεράκι του κυρ Νίκου, αποφασίσαμε να φέρουμε τα δώρα της μεσογειακής Γης και στην όμορφη γειτονιά του Βύρωνα δίπλα σε παραδοσιακά μαγαζάκια τροφίμων που διατηρούν αναλλοίωτη τη ρομαντική αίσθηση της μικρής αστικής γειτονιάς και στις Τέσσερις Εποχές του χρόνου.

Όμως, σήμερα ο τρόπος ζωής μας στην πόλη συχνά μας απομακρύνει από αυτήν την απλότητα και την ομορφιά που κρύβεται πίσω από τη βόλτα στα μαγαζιά και την αγορά φρέσκων ειδών που γεμίζουν το καθημερινό οικογενειακό τραπέζι.

Το Μικρό Μανάβικο του κυρ Νίκου και οι Τέσσερις Εποχές μας,  έκαναν το επόμενο βήμα για να φέρουν κοντά σας τη γεύση των αγνών παραδοσιακών δώρων της ελληνικής γης  διατηρώντας την ποιότητα και το ρομαντισμό μιας άλλης εποχής.

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να βρείτε όλα τα προϊόντα μας και να τα παραγγείλετε μέσα σε πέντε λεπτά. Εμείς θα φροντίσουμε να τα φέρουμε στην πόρτα σας στο χρόνο που εσείς επιθυμείτε. Εκτός από τα ψώνια σας, μπορείτε να πάρετε ιδέες για τη διατροφή τη δική σας και των παιδιών σας, να μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για τα τρόφιμα που καταναλώνουμε και να δείτε συνταγές με αγνά υλικά. Ακόμη, με την εμπειρία των 35 χρόνων του κυρ Νίκου έχουμε φτιάξει για εσάς μερικές προτάσεις, τα καλάθια μας, για όλες τις ανάγκες και σε διάφορους συνδυασμούς ώστε να μη σας προβληματίζει ούτε η ποσότητα ούτε οι επιλογές που θα αγοράσετε κάθε φορά.

Σε αυτό το κατάστημα, παντρεύοντας το παλιό και το νέο μαθαίνουμε να ζούμε καλύτερα και να απολαμβάνουμε περισσότερο την όμορφη ζωή στην Αθήνα.

Φρέσκα και διαλεγμένα απο εμάς για εσάς

Δείτε όλα μας τα προϊόντα